Førtidspensionist: S gør mere skade end gavn for udsatte

14. maj, 16:33

Jeg kæmper for rettighederne for vores svageste i vores samfund - så som mennesker med handicap, socialt udsatte, psykisk syge, hjemløse, børn og ældre med særlige behov. Jeg har derfor oprettet Facebook-siden: "De svageste i vores samfund ER Medmennesker - IKKE En BYRDE" samt at forbedre forholdene for kommende adoptionsbørn, så de undgår manglende kærlighed og omsorgssvigt hos deres kommende adoptionsforældre.

FOLKETINGSVALGKAMPEN er gået i gang. Lige nu er der store posters rundt omkring, hvor Socialdemokratiets politiske ordfører, Nicolai Wammen, siger:” Velfærd først”. Det er en sandhed med modifikationer - efter min mening!

Jeg spørger, om Socialdemokratiet skaber velfærd, når partiet har stemt for zoneforbud til hjemløse? For hvis hjemløse sover som enkeltpersoner eller 2-3 sammen i soveposer, og har mad og drikke på sig for at holde varmen, så betragtes det som en utryghedsskabende lejr – også selvom de bare sover. De hjemløse kan få karantæne og bøde for at være i deres egen kommune/by. Så nej, det er IKKE velfærd - efter min mening!

LÆS OGSÅ: Førtidspensionist: Jeg er ikke en taber, men er en del af samfundet

Jeg spørger, om Socialdemokratiet skaber velfærd, når partiet går ind for, at mennesker med handicap, fordi de er på kontanthjælp eller på førtidspension, ikke selv må bestemme, hvor de bor? For Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S), som også er Kommunernes Landsforenings formand, har givet besked på, at der skal rives yderligere beboelsesbygninger væk i de såkaldte ”ghettområder”. F.eks. i Gelleupparken og Bispehaven, fordi der bl.a. er mange mennesker på førtidspension eller på kontanthjælp, som bor i det ovennævnte område. Så nej, det er IKKE at skabe velfærd – efter min mening!

JEG SPØRGER, om Socialdemokratiet skaber velfærd, når de ikke vil af med kontanthjælpsloftet, men kun vil have en ydelseskommission, som kigger på kontanthjælpsloftet? For vi har jo læst, at flere og flere børn bliver ramt af fattigdom på grund af, at deres forældre er ramt af kontanthjælpsloftet. Mellem 60.000 og 65.000 børn er under fattigdomsgrænsen! Så nej, det er IKKE at skabe velfærd – efter min mening – tværtimod!

LÆS OGSÅ: Flertallet i Folketinget pisser på hjemløse!

Jeg spørger, om Socialdemokratiet har skabt velfærd, da partiet sammen med Radikale og SF indførte førtidspensions- og fleksjobreform i 2012, som blev indført pr 1. januar 2013? Vi har jo gang på gang læst, at det er blevet sværere at få tilkendt førtidspension efter år 2013. Mange mennesker, som skulle have fået tilkendt førtidspension, har fået forværret deres lidelser (psykisk og/eller fysisk) efter at de kommet i ressourceforløb. Op mod 80 mennesker, som kunne have fået en rolig død med førtidspension, døde i ressourceforløb eller før de skulle i gang med forløbet! Så nej, Socialdemokratiet har IKKE skabt velfærd – efter min mening!

Med de ovennævnte eksempler jeg er kommet med, så er det en sandhed med modifikationer – mildt sagt – at Socialdemokratiet vil skabe og har skabt velfærd. Jeg tror, at de mennesker fra det gamle socialdemokrati, som har været med til at skabe den velfærd for de svageste, vil vende sig i deres grav, når de ser, hvordan det nuværende Socialdemokrati gøre mere skade end gavn for vores udsatte borgere.

Dette er et indlæg fra en af A4 Nus debattører. Indlægget er ikke udtryk for A4 Nus holdning. Du er velkommen til i en sober tone at kommentere indlægget nedenfor. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected]

Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser