Der er stor forskel på, hvad spidskandidaterne til europaparlamentsvalget vægter højest i forhold til at forbedre arbejdsmiljø i Europa. Foto: Foto: Niels Ahlman Olesen/Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

EP19:

10 spidskandidater har ordet: Sådan vil vi styrke arbejdsmiljøet i Europa

23. maj, 16:13
Nedslidning, farlige stoffer og stress. Der er stor forskel på, hvad spidskandidaterne til EP-valget vægter højest i forhold til at forbedre arbejdsmiljøet i Europa.

De danske spidskandidater til europaparlamentsvalget har vidt forskellige holdninger til, hvad EU i den kommende valgperiode skal fokusere på, når det kommer til at forbedre europæernes arbejdsmiljø. A4 Arbejdsmiljø har spurgt topkandidaterne, hvad de vil gøre for at forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladserne i Europa. Det kom der følgende svar ud af:

Margrete Auken, SF:

- Alt for mange bliver syge eller kommer til skade på arbejdsmarkedet. Ved de kommende budgetforhandlinger skal vi sikre, at der afsættes tilstrækkelig midler til at højne standarderne for arbejdsmiljø i hele EU. Vi skal lave klare målsætninger, både hvad angår fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Log ind

Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser