Anna Libak (V) ville have været skovrider, hvis hun skulle vælge et job inden for den offentlige sektor. Foto: Foto: Asger Ladefoged / Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix -Collage: Stine Merrild

VALG:

V-profil: Hvis jeg ikke skulle være politiker, ville jeg være skovrider

13. maj, 19:08
Hvilket job i den offentlige sektor ville du have, hvis du ikke skulle være politiker? Det spørgsmål stiller A4 Nu en række politikere i valgkampen.

Hvis Venstres folketingskandidat Anna Libak ikke skulle være politiker, men arbejde i den offentlige sektor, ville hun være skovrider.

- Skovriderne fører tilsyn med skovene og sikrer, at de kan bruges til rekreative formål, så de ikke bliver misbrugt. Det er for eksempel vigtigt, at der er lys mellem stammerne. Hvis du har set en vild skov, ved du, hvor smuk en dansk skov er. 

- Da jeg var barn, var det pæneste hus i Dianalund skovriderens bolig. Det var et lille, gult stråtækt hus, og jeg tænkte tit på, hvor vidunderlig fredfyldt det måtte være at have et job som skovrider. Og så tilmed bo i det flotteste hus i Dianalund, siger Anna Libak, der dog også har et ekstra bud på et attraktivt job, hun kunne tænkte sig: Generaldirektør i Danmark Radio. 

Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser