Det er især medarbejdere inden for jobs i metalindustrien, der efterspørges både nu og i fremtiden. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Jobmulighed:

Her ansætter de 1597 medarbejdere

12. maj, 11:09
Der mangler medarbejdere i Nordjylland. Se her, hvilke brancher der især mangler arbejdskraft

Hvis du bor i Nordjylland og søger job, er der godt nyt. Ifølge Nordjyske.dk vil der i løbet af det næste år mangle 1597 medarbejdere i Vendsyssel. 

Det viser et nyt jobbarometer, som følgende kommuner står bag: Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og Jammerbrugt. Jobbarometeret er lavet med henblik på at vise, hvordan det lokale arbejdsmarked udvikler sig. I alt er 1493 virksomheder i Vendsyssel blevet interviewet. 

Det er især medarbejdere inden for jobs i metalindustrien, der efterspørges både nu og i fremtiden. Her er man i Frederikshavns Kommune begyndt at opkvalificerer ufaglærte:

- I nogle af brancherne, som metalindustrien, er ledigheden så lav, at vi skal kigge mod de ufaglærte. Nogle gange skal der ikke bygges så meget på de ufaglærte, så de kan tage et faglært job, siger John karlsson (S), der er formand for arbejdsmarkedsudvalget i Frederikshavn Kommune og formand for Dansk Metal Vendsyssel til Nordjyske.dk.

Også inden for turisme og kulturområdet er der mange jobmuligheder. Ifølge barometeret vil der her være 1085 jobåbninger i løbet af det næste år. 

Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser