Familien bag Restaurant Flammen går til angreb på ejerne af konkurrenten Ilden. Modelfoto. Foto: Foto: Ritzau Scanpix / Modelfoto.

Familie i hårdt angreb på populær kæde: - Det er direkte løgn

5. maj, 17:43
Familien bag Restaurant Flammen går til direkte angrib på Ilden, der afviser kritikken.

Der foregår lige nu en kødkrig i flere danske byer, hvor sultne maver kan mættes af grillbuffeter hos to restaurantkæder, der godt kan forveksles med hinanden.

Restaurant Flammen har 15 forskellige spisesteder i Danmark. Den fynske familie bag kæden har også krydset grænsen for at åbne en restaurant i Hamborg. Noget mindre er konkurrenten Ilden, der tilbyder et lignende spisekort i København, Roskilde og Næstved.

Nu tyder noget på, at grillkrigen mellem de to kæder er ved at blusse op.

Ægteparret Flemming og Ketty Rosenfeldt Sunddal står sammen med deres børn, Martin og Kristina Sunddal, bag Restaurant Flammen, og nu går familien til direkte angreb på ejerne af Restaurant Ilden, der til sommer åbner en ny restaurant i Odense.

- Vi har sådan set ikke rigtigt ønsket at kommentere Ildens kopiering af vores koncept. De driver deres restauranter, og vi driver vores. Men når de går direkte ud og lyver om, at vi skulle have kopieret dem, så bliver det for meget af det gode, siger Martin Sunddal til Fyens.dk.

Han henviser til en artikel, hvor ejerne af Ilden sagde, at de var først til at diske op med oksemørbrad i deres buffet på udvalgte dage.

Martin Sunddal kalder bemærkningen om oksemørbrad for ’en mindre ting i det store billede’, men siger samtidig, at ’det føles som at blive bestjålet af en tyv, der bagefter påstår, at du har stjålet fra ham’.

Han kritiserer også ejerne af Ilden for ikke at have en overenskomst for de ansatte.  

Brian Risby Knudsen og Frantz Weidemann er ejere af Ilden. De anerkender begge, at de har fundet inspiration hos Restaurant Flammen, men siger til Fyens.dk, at de har valgt at videreudvikle konceptet.

- Flammen er ekstremt aggressive for tiden med det ene tilbud efter det andet. Nogle går vi ved med på. Andre gør vi ikke, siger Brian Risby Knudsen til Fyens.dk.

Han siger, at Ilden først vil få overenskomst, når kæden har restauranter i 10 byer. 

Kontakt
Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser